Magunkról

Gyenesdiáson, a Balaton csücskében létezik egy hely a kerékpárút mellett, ahol helyben készült, kézműves, főzött fagylaltokat, fagylaltkülönlegességeket kóstolhatnak az idelátogatók. Vállalkozásunk egy zöldmezős beruházásnak köszönhetően jött létre 2005- ben, amelyet azóta a kor és a vendégek igényeinek megfelelően továbbfejlesztettünk. Elsődleges célja egy olyan kerékpáros pihenőhely, ahol a biciklisek, valamint az erre járó vendégek megpihenhetnek egy frissítőre. A kínált termékek palettája elég széles; a főzött, krémes fagylaltok és fagylaltkülönlegességek mellett kávéval, üdítővel,limonádéval, jégkásával, turmixokkal, valamint egyéb alkoholtartalmú italokkal várjuk az idelátogatókat. Cégünk, és így egyben a vállalkozás hitvallása is a folyamatos fejlődés, megújulás, éppen ezért minden évben nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésünkre.
Az elmúlt évek szakmai útjai, és a fagylaltműhelyben eltöltött szorgos órák kiváló visszaigazolása a hazai és nemzetközi porondon elért sikerek:

2016 Balaton fagyija verseny KÜLÖNDÍJ ("Gyenesdiós"fagylalt)
2016 Az év fagylaltja verseny: ARANY MINŐSÍTÉS ("vilmoskörtés borhab fagylalt") + EZÜST MINŐSÍTÉS ("kardamomos meggy fagylalt")
2017 Gelato World Tour magyarországi forduló : I. helyezés (IL MIO CIOCCOLATO)
2017 Balaton fagyija verseny I. helyezés (Festeticsék mandulás csókja fagylalt)
2017 Gelato World Tour Európa Bajnokág EZÜST érem (IL MIO CIOCCOLATO)
2017 Gelato Wolrd Tour Világbajnokság SZAKMAI ZSŰRI KÜLÖNDÍJ